Codi de l'àrea San Juan NepomucenoCiutat/poble o zona:San Juan Nepomuceno
Codi de l'àrea:544     (+595 544)

País:

Paraguai


Codi de l'àrea San Juan Nepomuceno (Paraguai)


El prefix 544 correspon al codi d'àrea de San Juan Nepomuceno. I San Juan Nepomuceno es troba a Paraguai. Si vostè es troba fora de Paraguai i vol trucar a una persona que és a San Juan Nepomuceno, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Paraguai és +595, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a San Juan Nepomuceno, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +595 544.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +595 544, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de San Juan Nepomuceno per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00595 544.
Calculadora de números de telèfon