Codi de l'àrea Sankt Marein im MürztalCiutat/poble o zona:Sankt Marein im Mürztal
Codi de l'àrea:3864     (+43 3864)

País:

Àustria


Codi de l'àrea Sankt Marein im Mürztal (Àustria)


El prefix 3864 correspon al codi d'àrea de Sankt Marein im Mürztal. I Sankt Marein im Mürztal es troba a Àustria. Si vostè es troba fora de Àustria i vol trucar a una persona que és a Sankt Marein im Mürztal, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Àustria és +43, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Sankt Marein im Mürztal, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +43 3864.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +43 3864, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Sankt Marein im Mürztal per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0043 3864.
Calculadora de números de telèfon