Codi de l'àrea Schönbeck MecklCiutat/poble o zona:Schönbeck Meckl
Codi de l'àrea:03968     (+493968)

País:

República Federal d'AlemanyaEl prefix 03968 correspon al codi d'àrea de Schönbeck Meckl. I Schönbeck Meckl es troba a República Federal d'Alemanya. Si vostè es troba fora de República Federal d'Alemanya i vol trucar a una persona que és a Schönbeck Meckl, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de República Federal d'Alemanya és +49, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Schönbeck Meckl, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +493968.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +493968, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Schönbeck Meckl per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00493968.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea Schönbeck Meckl (República Federal d'Alemanya)