Codi de l'àrea Sokuluk (Sokuluk)Ciutat/poble o zona:Sokuluk (Sokuluk)
Codi de l'àrea:3134     (+996 3134)

País:

Kirguizistan


Codi de l'àrea Sokuluk (Sokuluk) (Kirguizistan)


El prefix 3134 correspon al codi d'àrea de Sokuluk (Sokuluk). I Sokuluk (Sokuluk) es troba a Kirguizistan. Si vostè es troba fora de Kirguizistan i vol trucar a una persona que és a Sokuluk (Sokuluk), a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Kirguizistan és +996, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Sokuluk (Sokuluk), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +996 3134.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +996 3134, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Sokuluk (Sokuluk) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00996 3134.
Calculadora de números de telèfon