Codi de l'àrea Steinakirchen am ForstCiutat/poble o zona:Steinakirchen am Forst
Codi de l'àrea:7488     (+43 7488)

País:

ÀustriaEl prefix 7488 correspon al codi d'àrea de Steinakirchen am Forst. I Steinakirchen am Forst es troba a Àustria. Si vostè es troba fora de Àustria i vol trucar a una persona que és a Steinakirchen am Forst, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Àustria és +43, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Steinakirchen am Forst, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +43 7488.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +43 7488, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Steinakirchen am Forst per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0043 7488.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea Steinakirchen am Forst (Àustria)