Codi de l'àrea Tannenbergsthal VogtlCiutat/poble o zona:Tannenbergsthal Vogtl
Codi de l'àrea:037465     (+4937465)

País:

República Federal d'Alemanya


Codi de l'àrea Tannenbergsthal Vogtl (República Federal d'Alemanya)


El prefix 037465 correspon al codi d'àrea de Tannenbergsthal Vogtl. I Tannenbergsthal Vogtl es troba a República Federal d'Alemanya. Si vostè es troba fora de República Federal d'Alemanya i vol trucar a una persona que és a Tannenbergsthal Vogtl, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de República Federal d'Alemanya és +49, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Tannenbergsthal Vogtl, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +4937465.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +4937465, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Tannenbergsthal Vogtl per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 004937465.
Calculadora de números de telèfon