Codi de l'àrea Temurmalik (F. Sovetskiy)Ciutat/poble o zona:Temurmalik (F. Sovetskiy)
Codi de l'àrea:33142     (+992 33142)

País:

Tadjikistan


Codi de l'àrea Temurmalik (F. Sovetskiy) (Tadjikistan)


El prefix 33142 correspon al codi d'àrea de Temurmalik (F. Sovetskiy). I Temurmalik (F. Sovetskiy) es troba a Tadjikistan. Si vostè es troba fora de Tadjikistan i vol trucar a una persona que és a Temurmalik (F. Sovetskiy), a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Tadjikistan és +992, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Temurmalik (F. Sovetskiy), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +992 33142.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +992 33142, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Temurmalik (F. Sovetskiy) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00992 33142.
Calculadora de números de telèfon