Codi de l'àrea Vanua Levu (Labasa / Savusavu / Nabouwalu / Taveuni) / Laucala Island / Lau IslandsCiutat/poble o zona:Vanua Levu (Labasa / Savusavu / Nabouwalu / Taveuni) / Laucala Island / Lau Islands

Codi de l'àrea:

88     (+679 88)

País:

Fidji

Calculadora de números de telèfon

Codi de l'àrea Vanua Levu (Labasa / Savusavu / Nabouwalu / Taveuni) / Laucala Island / Lau Islands


El prefix 88 correspon al codi d'àrea de Vanua Levu (Labasa / Savusavu / Nabouwalu / Taveuni) / Laucala Island / Lau Islands. I Vanua Levu (Labasa / Savusavu / Nabouwalu / Taveuni) / Laucala Island / Lau Islands es troba a Fidji. Si vostè es troba fora de Fidji i vol trucar a una persona que és a Vanua Levu (Labasa / Savusavu / Nabouwalu / Taveuni) / Laucala Island / Lau Islands, a més del codi d'àrea necessitarà el Codi telefònic internacional al qual vol trucar. El Codi telefònic internacional de Fidji és +679 (00679), de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Vanua Levu (Labasa / Savusavu / Nabouwalu / Taveuni) / Laucala Island / Lau Islands, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +679 88. En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus. Com a alternativa a +679 88, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Vanua Levu (Labasa / Savusavu / Nabouwalu / Taveuni) / Laucala Island / Lau Islands per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00679 88.