Codi de l'àrea Velyka NovosilkaCiutat/poble o zona:Velyka Novosilka
Codi de l'àrea:6243     (+380 6243)

País:

UcraïnaEl prefix 6243 correspon al codi d'àrea de Velyka Novosilka. I Velyka Novosilka es troba a Ucraïna. Si vostè es troba fora de Ucraïna i vol trucar a una persona que és a Velyka Novosilka, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Ucraïna és +380, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Velyka Novosilka, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +380 6243.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +380 6243, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Velyka Novosilka per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 00380 6243.
Calculadora de números de telèfon


Codi de l'àrea Velyka Novosilka (Ucraïna)