Codi de l'àrea Wanganui, New PlymouthCiutat/poble o zona:Wanganui, New Plymouth
Codi de l'àrea:0696     (+64696)

País:

Nova Zelanda


Codi de l'àrea Wanganui, New Plymouth (Nova Zelanda)


El prefix 0696 correspon al codi d'àrea de Wanganui, New Plymouth. I Wanganui, New Plymouth es troba a Nova Zelanda. Si vostè es troba fora de Nova Zelanda i vol trucar a una persona que és a Wanganui, New Plymouth, a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Nova Zelanda és +64, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Wanganui, New Plymouth, cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +64696.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +64696, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Wanganui, New Plymouth per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 0064696.
Calculadora de números de telèfon