Codi de l'àrea 067 / +3267Codi de l'àrea 067 / +3267 (Bèlgica)


El prefix 067 correspon al codi d'àrea de Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik). I Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik) es troba a Bèlgica. Si vostè es troba fora de Bèlgica i vol trucar a una persona que és a Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik), a més del codi d'àrea necessitarà el codi del país al qual vol trucar. El codi de país de Bèlgica és +32, de manera que si es troba a Espanya i vol trucar a una persona que és a Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik), cal que abans del número de telèfon d'aquesta persona marqui el prefix +3267.

En aquest cas s'omet el zero de davant del codi d'àrea.

Sol utilitzar-se el signe «més» al començament del número de telèfon en aquest format. Tanmateix, és més habitual substituir el signe «més» per una seqüència de números que avisa a la xarxa telefònica que vostè vol marcar un número de telèfon d'un altre país. La UIT recomana utilitzar el 00, que també s'utilitza en molts països, inclosos tots els països europeus.

Com a alternativa a +3267, que ha de marcar abans del número de telèfon d'una persona de Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik) per trucar-la des de Espanya, també pot utilitzar 003267.
Calculadora de números de telèfon